balustrade inox pentru interior si exterior, scari inox pentru interior si exterior, copertine inox, porti inox, garduri inox, mobilier inox, baruri inox, accesorii si decoratiuni inox, dar si din metal (otel)
Romana | Deutsche Acasa | Despre noi | Portofoliu | Contact
Costex & Crys - Confectii inox balustrade inox pentru interior si exterior, scari inox pentru interior si exterior, copertine inox
Mobil: 0724 207 355
inox cu design minimalist

» balustrade inox pentru interior
» balustrade inox pentru piscine
» balustrade inox pentru exterior
» accesorii si decoratiuni inox
» cruce inox
» mobilier din inox
» baruri din inox
» scari de exterior din inox
» inox si sticla
» scari de interior din inox
» copertine din inox
» porti, garduri din inox
» accesorii iahturi si barci
» confectii metalice
» bullbars
» balustrade fier
» garduri din fier
Confectii Inoxmetal SRL balustrade inox, scari inox, garduri fier Timisoara
Confectii Inoxmetal SRL balustrade inox, scari inox, garduri fier Timisoara

Confectii Inoxmetal SRL va ofera balustrade inox, scari inox, garduri fier, confectii din inox, accesorii din inox, baruri inox, mobilier inox, copertine inox, garduri si porti inox, etc. Confectii Inoxmetal SRL isi desfasoara activitatea in Timisoara, judetul Timis, avand sediul in Utvin. Preluam comenzi din tara si strainatate - Austria, Germania.
Eleganta inoxului combinata cu experienta unei echipe desavarsesc placerea de a avea un ambient placut si deosebit fiecaruia dintre noi. Aflata printre primele firme de confectii inox si confectii fier (otel), intr-un cuvant confectii metalice, din vestul tarii, Confectii Inoxmetal SRL a evoluat odata cu piata oferind consultanta in pas cu cele mai recente inovatii in materie de executie si montaj a urmatoarelor categorii de produse: balustrade inox pentru interior si exterior, scari inox pentru interior si exterior, copertine inox, porti inox, garduri inox, mobilier inox, baruri inox, accesorii si decoratiuni inox, dar si din metal (otel), dar si executie si montaj in toata tara.

Nevoia de a avea un ambient cat mai placut fiecaruia dintre noi duce la individualizarea fiecarei comenzi astfel incat produsul finit sa simtim ca ne reprezinta. La fel cum fiecare proiect pentru constructie este diferit, noi, echipa Confectii Inoxmetal SRL, am inteles aceasta nevoie de a avea individualitate in alegerea confectiilor metalice cum ar fi: balustrade inox pentru interior si exterior, scari inox pentru interior si exterior, copertine inox, porti inox, garduri inox, mobilier inox, baruri inox, accesorii si decoratiuni inox.

Galeria foto prezenta in site reprezinta o mica parte din portofoliul firmei.

Obiectele realizate din otel inoxidabil isi pastreaza acelasi aspect, indiferent de gradul de uzura. Dupa cateva zeci de ani isi pierde din stralucire, dar cu o investitie minora, inoxul isi poate recapata , chiar si atunci, stralucirea din prima zi.

Confectii Inoxmetal SRL este de asemenea exportator de accesorii de inox pentru firmele I Kranzle GMBH Germania si Leo Tech Moon.

Asiguram garantie minim 5 ani la lucrarile executate si montate de firma noastra.

 
inapoi | sus

 © 2018 Confectii Inoxmetal SRL. Toate drepturile rezervate. Design MonoCons
balustrade inox pentru interior si exterior, scari inox pentru interior si exterior, copertine inox, porti inox, garduri inox, mobilier inox, baruri inox, accesorii si decoratiuni inox, dar si din metal (otel)